Catalunya Diari

Borges millora l’accés al camí del Polígon de Les Verdunes

Borges millora l’accés al camí del Polígon de Les Verdunes| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 El camí, d’un quilòmetre de llarg i 4,5 metres d’ample, és utilitzat diàriament per camions, que d’aquesta manera eviten passar pel mig de la població, i per centenars de vehicles que accedeixen al polígon i a l’Escola de Capacitació Agrària. Segons el regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, "les obres eren una mesura imprescindible, perquè el camí del polígon és un dels més utilitzats pels veïns de les Borges. A més, les últimes pluges han provocat que es rebaixés el terreny i que sortissin més clots, de manera que fins i tot hi havia perill de danys als vehicles".
 
Per tal de minimitzar les molèsties als usuaris i d’evitar qualsevol problemàtica, els operaris han senyalitzat el camí amb indicadors de pas alternatiu que es mantindran mentre durin les obres.
 
Properament l’Ajuntament de les Borges seguirà arranjant i millorant alguns camins del terme municipal amb l’objectiu de millorar-ne el seu aspecte i resoldre les mancances necessàries, com la reparació del paviment i el desbrossament d’herbes de diverses zones. 


Comentaris

envia el comentari