Catalunya Diari

Borges ofereix pàgines web gratuïtes als negocis locals

Borges ofereix pàgines web gratuïtes als negocis locals| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 El projecte ClicPortal és un directori gratuït de negocis de les Borges ubicat al web de l’Ajuntament, que mostra l’economia local ordenada tant per serveis com per índex alfabètic. Una iniciativa que, segons el regidor de promoció Econòmica, Jordi Ribalta, "pretén afavorir la projecció i la visibilitat dels negocis locals a través de la seva presència a la xarxa". Ribalta també ha subratllat la implicació del consistori en les tasques de promoció i difusió de l’economia local, "empreses i comerços que degut a la crisi econòmica passen un moment difícil, motiu pel qual el suport del consistori a través d’iniciatives com aquesta és més necessari que mai".
 
Per tal d’adaptar-se a les demandes del públic actual, les pàgines web de les diferents empreses estaran adaptades per a dispositius mòbils, i es podran vincular amb les diferents xarxes socials com Facebook, Twitter i Tuenti. A més, es podran enllaçar amb pàgines de venda i s’hi podran publicar calendaris d’activitats, catàlegs de productes, vídeos, notícies i espais de novetats i promocions, entre altres.
 
Les sessions de formació per aprendre a utilitzar el ClicPortal, que tenen lloc a la Borrassa i que compten amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, del servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu, estan obertes a la resta d’empreses, negocis i comerços locals que ho sol·licitin a la regidoria.


Comentaris

envia el comentari