Catalunya Diari

Borges organitza la IV marxa Terrall-Garrigues amb BTT

Borges organitza la IV marxa Terrall-Garrigues amb BTT| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 Tant en la sortida com en l’arribada dels ciclistes la Policia Local de les Borges dirigirà el trànsit de vehicles, i a partir del migdia donarà pas alternatiu al passeig del Terrall, a l’alçada de la biblioteca, mentre que per anar a la Cooperativa des de l’Avinguda de la Sardana s’haurà de rodejar el Terrall. 
 
"Es  tracta d’una marxa que acostuma a aplegar no només ciclistes locals sinó també d’altres procedents de les Garrigues i de les comarques de Tarragona i Lleida", destaca Sebastià Morell, president de l’entitat. Morell explica que es tracta d’una sortida que, per les seves característiques, "aplega diferents nivell de dificultat i per tant, és oberta a tothom". Per la seva part, Ivan Padro, secretari del Club Ciclista, argumenta que el recorregut llarg –que passa pels Bessons, Cervià de les Garrigues, l’Albi i retorna a les Borges- "es pot fer en unes 3 o 4 hores, pel que l’arribada dels primers s’espera que sigui a mig matí". Pel que fa al recorregut curt, té lloc pel terme de les Borges. El preu de la inscripció és de 15 euros i es pot fer al web de l’entitat o el mateix dia de la cursa, al preu de 20 euros.
 
Tots els participants que vinguin de fora podran utilitzar l’aparcament habilitat a l’Era del Rabasser, una mesura que en paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Francesc Mir, "facilitarà la tasca d’organització tant els membres del Club com a la Policia Local, que al llarg del matí garantirà el bon funcionament de la cursa així com el pas de vehicles i vianants per la zona del Terrall". La concentració dels participants serà el diumenge al matí al Terrall, i la sortida dels ciclistes serà a les 09.00 hores.


Comentaris

envia el comentari