Catalunya Diari

Borges proposa alliberar l’AP-2 per als vehicles pesants

Borges proposa alliberar l’AP-2 per als vehicles pesants| Redacció - Fotografia: Google Maps (Archiu)

 L’informe, redactat a demanda de l’Ajuntament de les Borges Blanques, detalla que en el 41% dels accidents que es produeixen a la N-240 hi ha implicat un camió. És en aquest sentit que es proposa alliberar el peatge de l’AP-2 per als vehicles de gran tonatge. "És un dada més que ens permet defensar i reafirmar-nos clarament per la possibilitat d’un ús gratuït de l’autopista per part dels vehicles pesants", apunta l’alcalde de les Borges..
 
L’informe es presentarà properament a la resta d’ajuntaments afectats, com el de Juneda, així com al Consell Comarcal de les Garrigues i al de la Conca de Barberà per, segons explica Mir, "coordinar esforços i treballar de forma conjunta per dur a terme les gestions necessàries que ens han de permetre anar al Ministeri de Foment, amb una sola veu, amb aquesta proposta".
 
En aquest sentit, la regidora de Governació recorda que "millorar la seguretat de les nostres carreteres és una prioritat urgent. L’alt volum de trànsit a la N-240 fa que la sinistralitat sigui elevada. La reunió d’avui és un pas endavant, tenim un argument que encara dona més solidesa a la proposta d’alliberar el peatge".


Comentaris

envia el comentari