Catalunya Diari

Es busca cap de cambrers a Juneda

Es busca cap de cambrers a Juneda| Redacció - Fotografia: Granja Escola Miravall

 

La granja escola Miravall de Juneda busca cap de cambrers/maitre, per organitzar i supervisar el bon funcionament de les activitats que es realitzin al restaurant; així com també per planificar i organitzar el servei diari del restaurant i serveis especials.

  

Les persones interessades en optar a aquesta plaça han d'acreditar tenir el Cicle Formatiu Superior, disponibilitat horària i experiència demostrable. També es precisa carnet de conduir B. La jornada laboral serà de caps de setmana i dies festius. Les persones interessades en rebre més informació poden consultar aquí l'oferta.

  

 

  

Miravall és una instal·lació jove coordinada per gent jove amb experiència en el sector del lleure i de l'educació: el Jordi, que és mestre; el Filo, que és ramader, i el Jaume, que és monitor de colònies. També disposen d'un equip de col·laboradors format per professionals del món del lleure i de l'educació que organitzen, preparen i realitzen les diferents activitats que ofereix la casa. El personal de cuina, de neteja i de manteniment treballa perquè tot funcioni correctament i l'estada sigui d'allò més agradable.

Comentaris

envia el comentari