Catalunya Diari

Campionat d'Europa d'Automodelisme Gran Escala al circuit 'El Saladar' d'Alcarràs

Campionat d'Europa d'Automodelisme Gran Escala al circuit 'El Saladar' d'Alcarràs| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 L’acte de presentació de l'activitat ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; del regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs, Àlex Planas; del president del Club, Àlex Bravo, i de Jaume Alòs, membre de l’organització. Fo ha indicat que es calcula que diàriament passaran unes 400 persones pel circuit i que aquesta prova suposa una gran oportunitat per totes les marques de vehicles, rodes, motors i electrònica per demostrar el treball que fan durant tot l'any per aconseguir el títol europeu.
 
Per la seva banda, el president del club ha explicat que aquest campionat compta amb una prova única durant l'any per proclamar el millor pilot d'Europa i que es tracta de la cursa més important d’aquesta categoria que s’organitza. El pressupost és de 23.000 euros.
 
L'automodelisme està dividit en diferents categories, com són tot terreny i pista (asfalt) i amb diferents escales: 1/10, 1/8 i gran escala. El circuit d’Alcarràs acollirà la prova de Gran Escala Tot Terreny, la qual cosa significa que serà la primera vegada que se celebrarà aquest campionat a l’Estat espanyol.
 
El campionat comptarà amb persones molt reconegudes en aquest àmbit en els punts mes estratègics de l'organització, com Javier Llobregat com a cap de l'equip de cronometratge (persona que ha estat cronometrant les 24 de Le Mans), Alfonso Pineda com a director de cursa (nombrat entre els 3 millors directors d'Europa), Dallas Mathiesen com a Primer Àrbitre (president de la Federació Europea i Internacional) i Carlos Gomez com a Segon Àrbitre (vice-president de la Federació Internacional). La cursa també comptarà amb membres del club que faran tasques de control, de verificació i ajudants de direcció de cursa i cronometratge.


Comentaris

envia el comentari