Catalunya Diari

Carreteres inicia les obres a la C-13 en un punt negre entre Rialp i Llavorsí

Carreteres inicia les obres a la C-13 en un punt negre entre Rialp i Llavorsí| Text i fotografia: ACN

El Servei de Carreteres de la Generalitat ha iniciat aquest dimarts les obres de millora a la C-13, entre Rialp i Llavorsí, al Pallars Sobirà, per evitar nous accidents. Aquest mes d'octubre s'han produït fins a 13 accidents entre els punts quilomètrics 139,7 i 140,1 i tots en dies de pluja.

L'Ajuntament de Llavorsí i el Consell Comarcal del Pallars Sobirà es van afanyar a demanar una capa de paviment antilliscant en aquest punt negre. Carreteres, en poc més de 10 dies, s'ha posat a treballar i les màquines ja han començat a realitzar feines de preparació per asfaltar. L'alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, s'ha mostrat satisfet per la celeritat de les obres i ha dit que el tram que és reasfaltarà serà més llarg que el dels accidents (uns 400 metres).

La capa de paviment antilliscant que s'aplicarà en aquest punt de la carretera C-13 és similar al que ja es va posar al tram dels Castanyars de la mateixa carretera. L'any 2015 es va haver de fer una actuació similar per l'acumulació d'accidents també en dies de pluja.

Mentre duren les obres es dóna pas alternatiu als vehicles. Les previsions són que aquesta mateixa setmana les obres estiguin enllestides.


Comentaris

envia el comentari