Catalunya Diari

Els Catarres i Toni Albà posaran el toc musical a Juneda per la Festa Major

Els Catarres i Toni Albà posaran el toc musical a Juneda per la Festa Major| Redacció - Fotografia: Els Catarres / Ajuntament de Juneda

 

La Festa Major de Juneda ja té definit el programa d’actes per a la seva Festa Major, que se celebrarà els dies 28, 29, 30 i 31 d’agost a la localitat. La programació inclou un seguit d’actes força variats i per a tots els gustos i edats.

  

Les activitats començaran el divendres, dia 28, a les 13.00 hores amb el repic de campanes a càrrec dels Campaners de Juneda. A la tarda, a les 18.30 hores, es farà la cercavila d’inici de festa amb Fadunito i la companyia El Petit Circ, i a les 19.00 hores se celebrarà la missa. A les 19.30 hores, al Complex Cultural, s’inauguraran les exposicions ‘Música i art’, ‘Multi-Art’ i de Ton Gorgues. Al vespre, a les 21.00 hores, Ferran Montardit farà a l’Ajuntament el pregó de Festa Major i es lliuraran els premis del Concurs de Cartells. Un sopar popular amb entrepà de xulla a la plaça de Jacint Rosinach donarà pas al correfoc amb els diables Els Rojos de Junda, que es farà a les 23.30 hores als carrers Prat de la Riba i Sant Salvador. En acabar, sobre les 02.00 hores, Parc Alegria acollirà a Nit Jove amb el grup Hotel Cochambre i discomòbil amb DiscoChambre.

  

 

  

Ja dissabte, durant el matí estan programats la Cervavila amb la Banda Molí Vell de Juneda, la missa de Sant Joan Degollat, la plantada de gegants i capgrossos, el concert de grallers i passejada, amb la traca d’inici de la Festa Major, i el Concurs de Colles Sardanistes i la ballada de sardanes amb la Cobla Costa Brava. A la tarda, sobre les 18.00 hores, s'ha programat un cafè concert amb l’Orquestra Costa Brava al Parc Alegria; l’espectacle d’animació amb la Companya Ai l’As!, a les 19.00 al carrer Democràcia; i l’espectacle ‘L’Audiència I-Real’, amb la Companyia Toni Albà, a les 20.00 hores a les piscines.

  

 

  

I a la nit, ball per a tothom amb l’Orquestra Costa Brava a les 23.30 al Parc Alegria, el mateix escenari on, a partir de la 01.00 hores arribarà el torn per als Catarres i Raggatunning. La nit acabarà amb una discomòbil i, ja a les 7 de la matinada, amb una batucada amb Pim Pam Dale Maraca i a les 8 del matí amb un esmorzar popular a la plaça de Jacint Rosinach.

  

 

  

El diumenge 30 s’encetarà a les 11.00 hores amb la Missa per als Malalts, i la resta d’actes es concentraran a la tarda i a la nit: a les 18.00 hores, amb un concert de l’Orquestra Selvatana al Parc Alegria; a les 19.00, amb els tradicionals cóssos i cucanyes al carrer de la Font; a les 20.00, amb el ball de tarda amb la Selvatana; a les 21.00, amb els monòlegs d’Àngel Rielo a les piscines; a les 12 de la nit, amb el ball de nit amb l’Orquestra Selvatana; a les 0.30, amb el correbars amb la batucada d’Els Rojos de Junda; a les 2.00, amb la Nit Jove amb La Glamour Band i La Cosa Nostra; i per acabar, discomòbil.

  

 

  

El dilluns 31, darrer dia de la Festa Major, començarà amb inflables per als més petits al Parc Alegria a les 11.00 hores. Ja a la tarda, a les 17.00, a carrer de la Font, hi ha prevista la Cursa Ciclista 52è Trofeu Vila de Juneda; a les 19.00, a Parc Alegria, s’ha programat un concert amb l’Orquestra Nueva Etapa, i a la mateixa hora, al carrer de la Democràcia, l’espectacle infantil ‘Els exploradors de l’aigua’, amb la companyia Circulant, i també a les 9.00, la Missa per als difunts. Més tard, a les 20.30, es farà un ball de tarda amb l’Orquestra Nueva Etapa al Parc Alegria, i a les 21.00 està previst el correfoc infantil amb Els Rojos de Junda i la companyia La Hydra d’Artesa de Lleida.

  

 

  

La Festa Major de Juneda obrirà la seva darrera nit amb el sopar del jovent al Poliesportiu a càrrec del Jovent Junedenc, seguit al Parc Alegria d’un ball de nit amb Nueva Etapa i la nit jove amb La Banda del Coche Rojo i DJ Kate Ear & Louis Fox.

Comentaris

envia el comentari