Catalunya Diari

Cervera celebra la setena edició de la Fira de Nadal

Cervera celebra la setena edició de la Fira de Nadal| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 D’entre les activitats cal destacar una nova edició del Pessebre en viu, representacions d’onze escenes com la fusteria, el naixement, l’Anunciació, el mercat, els ceramistes... a les entrades de cases del carrer Major. Les representacions van a càrrec de persones voluntàries de l’Associació d’usuaris del Casal de la Gent Gran, el Centre Ocupacional l’Espígol, Grepp Teatre i veïns del carrer Major. Es podrà veure el dissabte i el diumenge, de 17.30 a 18.30 hores.
 
Hi haurà també visites turístiques guiades a la Universitat i a l’església de Santa Maria, una visita teatralitzada a la Universitat i, com a novetat, la visita 'Passat i present del comerç del carrer Major'. Serà un recorregut històric sobre el comerç del carrer Major, amb el guia Armand Forcat, i amb representacions de com eren antigament alguns dels comerços, a càrrec de Grepp Teatre. La visita serà divendres 6, a les 18.30 hores, amb inici a la plaça Santa Anna.
 
El mateix divendres es presentarà una nova edició del concurs de pessebres a les llars de Cervera i també el pessebre retallable fet per Laura Villarroya i Xavier Gasull. La presentació serà a les 20.00 hores, a l’església de Sant Joan.
 
El Mercat de Nadal, a partir de les 11.00 hores
Entre les novetats d’aquesta edició, destaquen un espectacle de màgia, amb el Mag Reivax, a l’Auditori Municipal a les 11.00 hores, i el repartiment de pa torrat a la plaça Major, d'11.00 a 12.30 hores i de 18.00 a 20.00 hores.
 
Durant la celebració del Mercat s’organitzen activitats per als infants tot el dia a la plaça Major: inflable, jocs gegants, tallers de plastilina, figures arbres de Nadal, ninots de neu, entre d'altres. També es repetiran les activitats que han tingut èxit les darreres edicions, com el tast de caldo, enguany gentilesa del bar El Cordobés; la demostració d’elaboració de torrons, a càrrec de Pastisseria Colom; i la cantada participativa de Nadales, oberta a tothom, que clou la Fira de Nadal.
 
Tots els actes són gratuïts.


Comentaris

envia el comentari