Catalunya Diari

Cervera expulsa de l'equip de Govern el regidor Raimon Fusté

Cervera expulsa de l'equip de Govern el regidor Raimon Fusté| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 Segons ha expressat el paer en cap, "per formar part de l’equip de govern és imprescindible que tots els seus membres es comprometin inequívocament a treballar en equip i exclusivament per a la ciutat, i que tinguin una vocació de servei als ciutadans basada en l’honestedat, l’honradesa, la transparència, la confiança, la lleialtat i el compliment de la legalitat".
 
D’aquesta manera, el regidor Raimon Fusté formarà part de l’oposició, on també hi ha els regidors dels grups PSC-PM i PxCAT. 
 
El passat dijous 11 d’octubre, abans de la celebració del Ple ordinari de la Paeria, va formalitzar-se l’acord entre els grups municipals de CIU i d’Acord Municipal per Cervera – Acord Municipal (ERC-INSE) per impulsar de manera conjunta determinats temes d’interès especial per a la ciutat.
 
Finalment, el paer en cap manifesta "l’extraordinari honor que suposa ocupar aquest càrrec i en exercici de la seva responsabilitat es prendran les decisions que calgui, amb valentia i coratge en benefici de la ciutat". Així mateix, "agraeix el suport de tots els membres del govern davant aquesta situació i en especial el rebut per part del regidor Jaume Carcasona (SiF), amb qui comparteix sintonia i complicitats respecte el projecte de ciutat".


Comentaris
Enric
Resulta que el alcalde de cervera pide a sus regidores lo que el carece. Honradez, transparencia, confianza y no cumple con la legalidat ya que lo único que busca es beneficiar a su persona recalificando un terreno que tiene en la N II que no cumple el expediente y perjudicar poniendo trabas a otros propietarios. sobornando a ERC y un concejal de SIF. Politicuchos patéticos........
Enric
Los últimos 5 años ERC siempre ha votado en contra del urbanismo a la carta. Que motivos tiene ahora para dar carta blanca a todo lo que proponga CIU relacionado en urbanismo, le han dado un caramelo muyyyyy gordo?. Estuve el el ple del ayuntamiento y senti verguenza ajena.
Josep
Jo també hi vaig estar al Ple. I fer sortir de l'equip de Govern a aquest senyor és el millor exercici d'higiene política que s'ha fet a Cervera en molts anys.\r\nI s'agraeix el paper d'ERC de desbloquejar el que aquest senyor ha bloquejat durant gairebé dues legislatures. \r\nI a més veurem com acaba judicialment perquè pot ser inhabilitat per un procés judicial que té obert.

envia el comentari