Catalunya Diari

Cervera instal·larà un arbre de 12 metres d'alçada a la Plaça de la Universitat

Cervera instal·larà un arbre de 12 metres d'alçada a la Plaça de la Universitat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

Cervera ha presentat aquest dimarts la nova campanya de Nadal. Entre les propostes destaquen un arbre de 12 metres d'alçada ubicat a la Plaça de la Universitat, un vídeo per fomentar les compres a la ciutat i una campanya del comerç cerverí que repartirà 4.000 euros en premis directes.

La Paeria i l’Associació de Comerciants Endavant de Cervera han presentat aquest dimarts conjuntament l’agenda d’activitats i la campanya de Nadal del comerç cerverí. L'acte ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes; de la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Santana; de la presidenta de l’Associació de Comerciants Endavant, Montse Roig; i de dos representats de l'Associació de Comerciants, Jacint Lladó i Francesc Bosch.
 
Royes ha destacat els actes que organitzen la Paeria i les entitats locals, que ja porten gent a la ciutat i generen activitat econòmica al comerç, restaurants, hotels... Entre aquests, hi ha tres novetats: l’arbre de Nadal, ubicat a la plaça Universitat, de 12 metres d'alçada, que després es replantarà en un altre lloc de la ciutat; la projecció d'un mapping que es farà a la façana de la Paeria el proper dimarts 23 de desembre i el nou vídeo de promoció del comerç de Cervera, 'Comerç cerveri', produït per Jordi Boquet, Alba Bosch, Cristina Espinagosa i Albert Morales, quatre joves estudiants de la ciutat, amb el qual s'anima a comprar a la ciutat
 
Per la seva banda, Montse Roig, Jacint Lladó i Francesc Bosch han presentat la nova campanya de Nadal del comerç cerverí. L’Associació repartirà 4.000 euros en premis directes. Els clients rebran butlletes 'rasca rasca' amb les quals podran guanyar vals de compra per import de 200 euros que cobraran al mateix moment. A més, un total de 47 comerços de la ciutat també repartiran premis directes, consistents en vals de compra a gastar al seu establiment. 


Comentaris

envia el comentari