Catalunya Diari

Cervera nomenarà fill predilecte al pilot Marc Márquez

Cervera nomenarà fill predilecte al pilot Marc Márquez| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

Cervera nomenarà aquest dissabte a les 11.30 hores al pilot Marc Márquez com a fill predilecte de la ciutat. L’acte es farà a la Sala de Plens de la Paeria i es podrà seguir des de la plaça Major, on es retransmetrà en directe a través d’una pantalla.

El nomenament de Marc Márquez i Alentà com a fill predilecte de la ciutat de Cervera es va aprovar en el Ple de la Paeria del passat 30 d’octubre. El títol se li atorga en reconeixement a les seves qualitats esportives i la seva personalitat, que ha contribuït a projectar el nom i prestigi de la ciutat de Cervera a l'àmbit mundial.

L’acte és un reconeixement a la seva trajectòria: campió del món de MotoGP els anys 2013 i 2014, campió de Moto2 l’any 2012 i campió de 125cc l’any 2010.

Marc Márquez és el primer esportista que es nomena fill predilecte de Cervera. Anteriorment la Paeria havia aprovat aquesta distinció per a l’historiador i polític Josep Benet, que la va rebre l’any 1991; la historiadora Eulàlia Duran, que va rebre el títol l’any 1994; i el poeta Jaume Ferran, que fou nomenat fill predilecte l’any 2001.


Comentaris

envia el comentari