Catalunya Diari

Cervera organitza la quarta Setmana de la Gent Gran

Cervera organitza la quarta Setmana de la Gent Gran| Redacció - Fotografia: Paeria de Cervera

 

Coincidint amb el Dia internacional de la Gent Gran, aquest dissabte, dia 1 d’octubre, Cervera ha donat el tret de sortida a la quarta Setmana de la Gent Gran de la localitat, amb un seguit d’activitats que organitza la Paeria de Cervera fins al proper diumenge 9 d’octubre.

Les activitats, que són força variades, inclouen visites guiades, cinefòrum, risoteràpia, tallers, conferències... També tindrà lloc la Festa de la Gent Gran, la V Trobada de Corals, l’espectacle 'Llum i color' i l’homenatge a una gran persona de Cervera, per la seva trajectòria i aportació a la ciutat.
 
Tots els actes són gratuïts i oberts a tota la ciutadania.
 
En l’organització dels actes la Paeria de Cervera compta amb la col·laboració del Departament de Treballs, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Segarra, el Consell Consultiu de la Gent Gran, l’Associació d’Usuaris i Voluntaris del Casal de la Gent Gran, les residències Mare Janer i Mare Güell, l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzhèimer i el Centre Ocupacional l’Espígol.


Comentaris

envia el comentari