Catalunya Diari

Cervera premia als carrers i als balcons més ben decorats amb flors

Cervera premia als carrers i als balcons més ben decorats amb flors| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

La Paeria de Cervera ha aprovat les bases del 2n Concurs floral de balcons i carrers a la ciutat, convocat amb l’objectiu d’incentivar la participació de la ciutadania en l’embelliment d’espais públics. Al concurs, que estableix dos categories (balcons i carrers), hi poden participar totes les persones, establiments, comerços, associacions i entitats de Cervera que decorin els seus balcons i carrers, que adornin l’espai públic amb flors i plantes naturals.

Les inscripcions es poden formalitzar, del 6 al 17 de maig, a la Paeria, en horari d’atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores) o a través de la pàgina web municipal.
 
L'organització preveu atorgar set premis: a sis balcons i al millor carrer, amb una dotació econòmica total de 800 euros, 300 més que la passada edició. El primer premi dels balcons rebrà 150 euros; el segon, 200 euros; el tercer 150; el quart, 100; i el 5è i el 6è, 50 euros. Els imports s’atorgaran amb vals de compra de 50 euros bescanviables en comerços de la ciutat. A més, tots els participants seran obsequiats amb entrades a l’audiovisual del CAT i una visita turística guiada per Cervera. El carrer premiat rebrà una caixa de cava i una de vi.
 
El lliurament dels premis es realitzarà diumenge 23 de juny, després de l’acte d’arribada de la Flama del Canigó, a la plaça Major.


Comentaris

envia el comentari