Catalunya Diari

Cervera programa sis espectacles de qualitat per aquest 2015

Cervera programa sis espectacles de qualitat per aquest 2015| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

La Paeria de Cervera ha presentat aquesta setmana el 17è Cicle de Teatre 'Apassiona’t', que preveu sis espectacles de gran qualitat per a la temporada 2015. La iniciativa està organitzada per l’Associació El Teló i la Paeria de Cervera i les funcions es representen al Gran Teatre de la Passió.

Les representacions que es duran a terme són:
- 'La extraña pareja', amb Joan Pera i Antonio Dechent, el diumenge, dia 8 de febrer, coincidint amb la Festa Major de la localitat, a les 19.00 hores.
- 'L’última trobada', amb Jordi Brau, Abel Folk i Rosa Novell, diumenge 29 de març, a les 19.00 hores.
- 'El crèdit', amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, diumenge 26 d’abril, a les 19.00 hores.
- 'Els veïns de dalt', comèdia de Cesc Gay, el divendres 25 de setembre, coincidint amb la Festa Major de la localitat, a les 22.30 hores.
- 'Lary Poppins', amb el Mag Lary, diumenge 11 d’octubre, a les 19.00 hores.
- 'T’estimo però no tant', comèdia amb la Cia. del Teatre Gaudí, diumenge 8 de novembre, a les 19,00 hores.
 
El paer en cap, Ramon Royes, ha destacat que “és un luxe per a la ciutat de Cervera la continuïtat del Cicle de teatre amb obres de primer nivell”, i ha felicitat a l’Associació El Teló per fer-ho possible. Per la seva banda, el regidor de Cultura, Marc Holgado, també ha elogiat l’Associació el Teló i ha destacat l’acord entre la Paeria i aquesta associació que ha permès optimitzar recursos sense disminuir la qualitat del Cicle de teatre.
 
Novetats del Cicle de teatre 2015
Totes les obres es representaran en diumenge, excepte 'Els veïns de dalt', que es farà en divendres per la festa major del setembre. Fins ara les funcions eren la nit de dissabte i el canvi s’ha adoptat a petició del públic. Una altra sol·licitud dels espectadors que també ha estat atesa és l’augment de comèdies en la programació.
 
A més, enguany es mantenen els següents descomptes: venda anticipada, majors de 65 anys i Carnet Jove. L'Abonament amb la Venda Combinada és el segon any que es fa, amb un descompte de més del 30%. Aquesta oferta s'aconsegueix comprant els 6 espectacles al preu de 90 euros, un fet que representa un estalvi de 41 euros respecte al preu de taquilla.
 
Aquest any s’amplien els descomptes als grups amb un percentatge variable depenent del nombre de persones que el formin. Els grups es consideraran a partir de 10 persones. Percentatge de descompte a aplicar: 
De 10 a 16 entrades: 25% 
De 17 a 34 entrades: 30% 
De 35 a 79 entrades: 35% 
Més de 80 entrades: 40%
 
La reserva i la compra d’entrades es pot fer a través del telèfon 608 34 32 09 o per correu electrònic, a [email protected]
 
A data 20 de gener s’han venut un total de 116 abonaments (un augment del 41% respecte el 2014, 68 abonaments). Aquests estaran a la venda fins al proper 8 de febrer. L’augment en la venda d’abonaments fa preveure un augment de públic per a aquesta temporada.
 
Cal destacar que el Gran Teatre de la Passió, amb una capacitat per a 1.700 espectadors, acull públic de la Segarra i altres comarques pròximes com l’Urgell, l’Anoia, el Solsonès, la Conca de Barberà, i fins i tot de més lluny com l’Alt Urgell o el Segrià.


Comentaris

envia el comentari