Catalunya Diari

Cervera serà la seu dels VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat

Cervera serà la seu dels VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat| Redacció - Fotografia: Ajuntament de CerveraEl paer en cap de Cervera, Ramon Royes, i el regidor d’Esports, Jaume Carcasona, han rebut el president de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez, que els ha lliurat l’acreditació. Giménez ha recalcat l’interès de la Federació que els Jocs se celebrin a Cervera per la sensibilitat que mostra contínuament la ciutat amb el col·lectiu de persones amb discapacitat. Ha destacat la tradició del torneig de bàsquet en cadira de rodes i la gran quantitat d’aparcaments reservats per a persones amb mobilitat reduïda.

Per la seva banda, Royes ha afirmat que és un orgull per Cervera acollir aquests Jocs Catalans, i a la vegada, un reconeixement a la bona actitud de la ciutat envers les persones amb discapacitat.

VII Jocs Catalans d’Esport Adaptat
Els esports presents seran el bàsquet en cadira de rodes, ball esportiu, hoquei en cadira de rodes elèctrica, natació, petanca, powerlifting, quadrugbi, tennis en cadira de rodes i futbol. Tots aquests es duran a terme a les instal·lacions esportives de la ciutat (pavellons, piscina, camp de futbol, pista de petanca al costat de la piscina i pistes de tennis del Mas Duran).

Les activitats de promoció es portaran a terme a l’avinguda de l’Esport, on totes les persones assistents podran fer proves pràctiques de diferents disciplines esportives de la mà de tècnics de la Federació. Aquestes activitats es faran dissabte 24, de 10.30 a 13.30 hores i de 16.00 a 20.00 hores, i el diumenge 25, de 10.30 a 13 hores. També es farà una jornada d’esport adaptat a les escoles amb la finalitat de crear, entre els més joves, consciència i comprensió envers les persones amb discapacitat.

Els Jocs Catalans arriben enguany a la setena edició. Fins al moment, els han acollit les ciutats de Barberà del Vallès (2008), Cambrils (2009), Girona (2010), Lleida (2011), Santpedor (2012) i Platja d’Aro (2913).


Comentaris

envia el comentari