Catalunya Diari

Cerveses Moritz recull aliments per a les famílies més necessitades de Tàrrega

Cerveses Moritz recull aliments per a les famílies més necessitades de Tà rrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Tà rrega'Dóna la talla' és la nova campanya solidària de cerveses Moritz, que té com a objectiu promocionar la col·laboració al Magatzem d’Aliments Solidaris i que comença la setmana que ve a la ciutat de Tàrrega. Moritz, patrocinador oficial de FiraTàrrega des de fa tres anys, segueix invertint en la seva vessant social i cultural i inicia per primera vegada una acció solidària amb la ciutat de Tàrrega i la Fira que romandrà activa fins el proper 14 de setembre.

Aquesta iniciativa premia amb una samarreta exclusiva tots els participants que aportin al magatzem d’aliments solidaris 3 quilos de menjar (aliments preferents: llet, oli, tomàquet fregit, conserves de peix; altres productes: d'higiene personal, de neteja de la llar) i presentin 3 xapes de qualsevol de les varietats de l’ampolla de cervesa: Moritz, Moritz Epidor o Aigua de Moritz. La samarreta està il·lustrada amb una de les imatges del cartell d’enguany de FiraTàrrega, creat per l’artista Marc Vicenç. Tots els interessats en participar en aquesta acció hauran de presentar els aliments i les xapes a les oficines de FiraTàrrega, a la Biblioteca Comarcal o al Bar Gat del Rosal (Associació Alba). Un cop iniciat el certamen el bescanvi es farà únicament al punt d’informació de FiraTàrrega, ubicat a la Plaça del Carme s/n.

Després de l’èxit de l’última campanya solidària de Moritz –Keep calm and speak catalan–, que va recaptar fons destinats a Somescola.cat, la cervesera continua invertint en iniciatives solidaries i de suport social a través dels seus col·laboradors més habituals, com FiraTàrrega, i la seva implicació amb el banc d’aliments de la ciutat. Altres iniciatives ja consolidades amb el treball comú de Moritz i FiraTàrrega és el Premi Moritz FiraTàrrega a la millor estrena d’arts escèniques de carrer i no convencionals, que aquest any arriba a la seva tercera edició. Aquest guardó premia les propostes més innovadores i avesades a la investigació i a la recerca d’arts escèniques dins de la programació de la Fira.


Comentaris

envia el comentari