Catalunya Diari

Cicle de 'Jazz Discontinu' a Cervera

Cicle de 'Jazz Discontinu' a Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

Cervera enceta aquest 2014 un nou cicle de concerts de jazz anomenat 'Jazz Discontinu'. Es tracta de la programació de quatre actuacions de figures rellevants del jazz internacional i artistes interessants del panorama nacional i estatal. 

  

El Cicle de Jazz Discontinu comença aquest diumenge, dia 26 de gener, amb el concert del grup D’3. El trio té al capdavant el saxofonista Jorge Pardo, que ha acompanyat durant trenta anys el guitarrista Paco de Lucía i que l’any 2012 fou escollit el millor músic de Jazz Europeu per l’Acadèmia del Jazz Francesa.  El concert es durà a terme al Paranimf de la Universitat, a les 18.00 hores. L'entrada té un cost de 10 euros.

  

 

  

El Cicle continuarà amb la programació de la tercera edició de Completes Jazz, dins dels actes de la Festa Major del Santíssim Misteri, el dissabte 1 de febrer.

  

 

  

El tercer concert serà el 14 de març, a l’Auditori Municipal, a càrrec de la gran vocalista novaiorquesa Carla Cook, que es mou en registres que van del gospel al soul passant pel blues i el jazz. 

  

 

  

Finalment, el cicle clourà amb un concert de la gran Andrea Motis, considerada com la revelació del jazz català. L’actuació, que tindrà lloc el 25 de setembre al Gran Teatre de la Passió, s’emmarca dins de la setmana cultural Isagoge. 

Comentaris

envia el comentari