Catalunya Diari

CiU d'Alfarràs denuncia l'augment de sou dels regidors de l'equip de govern

CiU d'Alfarràs denuncia l'augment de sou dels regidors de l'equip de govern| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

El grup CiU d'Alfarràs ha denunciat al Consistori l'augment de sous del regidors de l'equip de Govern, assegurant que les remuneracions aprovades en ple suposaran un increment de més de 200.000 euros al llarg de la legislatura. 

En el darrer ple de l'Ajuntament d'Alfarràs, el grup municipal de CiU va votar en contra dels punts dedicats a les remuneracions del personal de govern. CiU s'oposa a l'increment dels sous dels regidors que, en total, suposa un augment de més de 200.000 euros per legislatura.
 
El cap de l'oposició, Joan Carles Garcia, critica "que la primera mesura del nou cartipàs sigui augmentar les despeses en càrrecs electes sense que estigui contemplat en els pressupostos municipals". L'equip de govern va explicar, arran d'una pregunta del grup de CiU, que aquest increment de despesa es sufragarà mitjançant una modificació dels comptes.
 
El ple, amb els vots a favor del PSC, va aprovar que l'assistència a la Junta de Govern Local dels membres del PSC es remunerarà en 300 euros per sessió. "Si tenim en compte que són quatre membres i que hi haurà 25 reunions, el cost serà de 30.000 euros anuals", detalla Garcia.
 
A més, el grup de CiU qüestiona la nova dedicació parcial del regidor d'Obres, Sanitat i Festes que suposarà un cost de 54.000 euros per legislatura. "No entenem quina serà la càrrega de treball extra que justifica la creació d'aquesta nova dedicació parcial", indica Garcia. Així mateix, cal sumar una altra nova dedicació parcial de la regidoria de Medi Ambient i Ciutadania que costarà a les arques municipals 40.000 euros més.


Comentaris

envia el comentari