Catalunya Diari

Comença el compte enrere per l'Aquelarre de Cervera

Comença el compte enrere per l'Aquelarre de Cervera| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Cervera

 

La Casa d'estiu del Mascle Cabró ha estat l'escenari de la presentació de la XXXV Aquelarre de Cervera, que es celebrarà els dies 24, 25 i 26 d'agost en aquesta localitat, omplint el seus carrers de música, espectacles, màgia i esoterisme per a petits i grans.

  

Alea Teatre, porta per quart any consecutiu la direcció artística d’aquest 2012, inspirat en el mite de la creació de l’home i la dona, el qual estarà representat per les diferents entitats locals.

  

 

  

La novetat d’enguany és la Casa d’Estiu del Mascle Cabró, espai amb molta màgia que aquest any s’obre al públic per primera vegada a un preu de 20  euros per persona. A partir del dia 16 d’agost es posaran a la venda a la Paeria de Cervera les entrades per accedir a aquest espai. També cal destacar la retransmissió en directe del  2n i 3r acte de l’Aquelarre a la plaça Pius XII.

  

 

  

Per altra banda, les Band Tokades junt amb Sound de Secà, ens oferiran un any més l’espectacle del divendres, que amb el nom de 'Sturm und Drang', se centrarà en la recerca de la veritat i el profund sentit de la vida.

  

 

  

La Fira del Gran Boc arriba a la seva XV edició i continuarà en la seva línea oferint tots aquells productes esotèrics, de quiromància, tarot, astrologia.

  

 

  

Pels més petits, es realitzarà el dissabte 25 a les sis de la tarda l’Aquelarret, cercavila infantil plena de colors i diversió.

 Comentaris

envia el comentari