Catalunya Diari

Comença el Flic Festival amb un programa per escoles i família a Bellver de Cerdanya

Comença el Flic Festival amb un programa per escoles i família a Bellver de Cerdanya| Redacció - Fotografia: Flic Festival

 

El Flic Escola i Flic Família de Bellver de Cerdanya encetaran el V Flic Festival, un conjunt d’esdeveniments centrats en la literatura i les arts infantils i juvenils que se celebrarà fins al febrer i passarà per quatre ciutats: Barcelona, Madrid, Bilbao i Bellver de Cerdanya. Durant la setmana de l’1 al 7 de desembre, escoles i famílies s’acostaran a Bellver de la Cerdanya en les primeres activitats del Flic.

  

Bellver de Cerdanya es converteix cada any en la població de referència de la literatura i l'art infantil i juvenil. Enguany s’esperen més de 400 persones formades per les escoles i famílies de la zona i aquelles que aprofiten el viatge per anar a esquiar.

  

 

  

De l’1 al 3 de desembre – Flic Escoles Bellver de Cerdanya            

  

El tret de sortida del Flic Festival començarà amb un programa pedagògic que té per objectiu treballar la literatura i la creació en el marc escolar. Hi participaran estudiants de primària que realitzaran tallers sobre el món de les fades i els follets a través de les col·leccions del MNAC, sobre creació literària i sobre l’il·lustració amb llum. Durant els tallers, els infants faran diferents creacions plàstico-literàries que després es votaran durant el Flic Família a Bellver de Cerdanya.

  

 

  

7 de desembre – Flic Família a Bellver de Cerdanya

  

El Centre Cívic Les Escoles Velles acollirà el primer Flic Família d’aquesta cinquena edició del Flic. Més de 400 persones passaran per 'La Festa de la Creació', una iniciativa que inclou diferents exposicions, narracions de contes, un “supermercat” de la creació poètica, cinema i espectacles. Com a novetat, enguany la programació està separada per edats: per infants de 0 a 6 anys i per nens i nenes de 7 a 12 anys.

Comentaris

envia el comentari