Catalunya Diari

Comença la temporada de Balls de Tarda dels diumenges a les Borges Blanques

Comença la temporada de Balls de Tarda dels diumenges a les Borges Blanques| Redacció - Fotografia: Ajuntament de les Borges Blanques

 

Les Borges Blanques iniciarà la temporada de Balls de Tarda aquest diumenge, dia 2 d'octubre, al pavelló de l'Oli. L'activitat, que ha aconseguit una gran afluència de públic en les darreres edicions i s'espera que enguany es repeteixi l'èxit assolit, comptarà en aquesta primera sessió amb els Madison Group.

La Comissió de festes de l'Ajuntament de la capital de les Garrigues ha organitzat sessions de ball de tarda durant tots els diumenges d'octubre i novembre. Aquestes se celebraran al mateix pavelló a les 19.00 hores. El preu de l'entrada serà de 4 euros amb la possibilitat de fer abonament.
 
El següent diumenge, dia 9, seran els Duende els encarregats de conduir el Ball, el dia 16 l'actuació arribarà de la mà dels Glace. El diumenge 23 el grup protagonista seran els Atlàntics i per acabar el mes el municipi comptarà amb l'actuació dels Mediterranea.
 
El novembre s'iniciarà amb els Cocktail que actuaran el dia 6, seguits d'Albert Show el diumenge dia 13. Seguidament, el dia 20 actuaran els Leyenda. L'últim diumenge de novembre seran els Flash els qui finalitzaran aquestes jornades festives.
 
La iniciativa dels balls populars ha rebut cada any una bona acollida per part del públic, en especial de la gent gran, i aporta vitalitat al municipi ja què és una pràctica molt saludable i entretinguda.


Comentaris

envia el comentari