Catalunya Diari

Comença la temporada d'hivern a l'aeroport de Lleida-Alguaire amb 208 operacions programades

Comença la temporada d'hivern a l'aeroport de Lleida-Alguaire amb 208 operacions programades| Redacció - Fotografia: ACN

 

L’aeroport de Lleida- Alguaire dóna el tret de sortida a la temporada d’hivern el proper dimecres, dia 21 de desembre, amb 208 operacions programades a 5 destinacions europees operades per 3 companyies.

Les operacions de temporada seran 148, 74 vols d’arribada i 74 vols de sortida, de les companyies Neilson/Thomas Cook i Arkia, que se sumaran als que AirNostrum ofereix durant tot l’any (60 aquesta temporada, 30 d’arribada i 30 de sortida).
 
D’una banda, Neilson/Thomas Cook aquest any volarà durant 17 setmanes a partir del 21 de desembre. Oferirà dos vols setmanals des de Londres-Gatwick, un des de Manchester i un des de Birmingham. Excepcionalment, aquest any hi haurà dos vols més el febrer amb origen Manchester, per donar resposta a la demanda existent.
 
Per evitar volar el dia de Nadal i el dia d’any Nou (que cauen en diumenge, quan la companyia opera a l’aeroport) els primers vols seran dimecres 21 i 28 de desembre, i dilluns 2 de gener. A partir del dia 8 de gener, seran cada diumenge. En total, els avions d’aquest touroperadors que connecten amb les 3 destinacions europees tenen capacitat per 680 places. A més de repetir per cinquè any, Neilson/Thomas Cook ha confirmat el seu compromís per continuar operant en aquest aeroport durant almenys dos anys més.
 
Per la seva banda, Arkia oferirà vols durant 11 caps de setmana amb connexions amb Tel Aviv, entre el 13 de gener i el 24 de març. La capacitat d’aquests avions és de 120 places.
 
Finalment, es mantindrà igual l’oferta de vols d’AirNostrum que connecta Lleida amb Palma de Mallorca durant tot l’any, els divendres i diumenges, amb sortida a les 16:00 h, i capacitat per 88 viatgers.
 
Millores en la sala d’embarcament i arribades
Per tal de millorar el servei als passatgers, de cara a la temporada d’hivern s’ha ampliat el nombre de seients a la sala d’embarcament augmentant en 100 seients més. A la zona d’arribades s’han habilitat 6 lavabos més i un espai per a desar els carretons d’aeroport.
 
A més, s’han col·locat més màquines expenedores de menjar i beure tant a la sala d’embarcament com a arribades. 


Comentaris

envia el comentari