Catalunya Diari

Comença la venda d'entrades dels espectacles de FiraTàrrega

Comença la venda d'entrades dels espectacles de FiraTàrrega| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Les entrades per als espectacles de sala de FiraTàrrega 2015 ja estan a la venda des d'aquest dilluns. Mitjançant el canal propi de la Fira, la qual s'accedeix directament des del web oficial, es poden adquirir les entrades amb un 20% de descompte fins al 6 de setembre per a tots els espectacles.

Aquest 2015 FiraTàrrega celebra els seus 35 anys d'existència oferint un descompte del 35% a persones nascudes el 1980, que podran adquirir una entrada per espectacle si acrediten l'any de naixement.
 
Com a novetat d'enguany i donada l'alta demanda d'allotjaments per part del públic, FiraTàrrega posa a disposició dels espectadors més previsors un servei de gestió d'allotjaments en hostals i hotels a distàncies d'entre 10 i 40 quilòmetres de Tàrrega. Aquest servei estarà en funcionament a partir del dia 27 de juliol a través d'un telèfon i correu electrònic visibles al web de FiraTàrrega.
 
La Fira segueix amb l'objectiu de garantir l'accés de tothom a la seva oferta, i és per això que manté uns preus populars que es mouen majoritàriament entre els 5 i els 12 euros, i uns pocs espectacles arribaran als 15 euros. Aquests preus, amb els diversos descomptes dels quals es poden gaudir, fan que la Fira sigui no només plural i innovadora pel que fa a la programació, sinó també accessible per a tothom qui estigui interessat en les arts escèniques. A més del gran nombre d'espectacles gratuïts en espais públics de FiraTàrrega 2015, també s'hi troben propostes de sala que complementen i enriqueixen l'oferta escènica. 
 
Els descomptes, un per un
Els descomptes que s'ofereixen per als espectacles de sala de l'edició d'aquest any són els següents (ofertes no acumulables):
Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides del 27 de juliol al 6 de setembre.
Descompte especial 35a edició: 35% de descompte per al públic que fa 35 anys el 2015
Pack Experiència FT S'ofereix 30% de descompte a 3 entrades d'espectacles diferents de l'itinerari 100% Tàrrega – Pack Experiència, o bé 40% de descompte en 4 o mes entrades d'espectacles diferents.
Descompte Heavy User: S'ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.
Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).
Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de Pl. Carme (Tàrrega).
Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d'entrades.
Carnet de les Biblioteques Públiques de Catalunya: 10%  Oferta vàlida només a les taquilles de la Pl. Carme, Tàrrega.
 
Informació pràctica
- Entrades a la venda a partir del 27 de juliol a través de www.firatarrega.com (canal de venda propi) fins a esgotar localitats.
 
- Descompte del 20% per a tots els espectacle fins al 6 de setembre.
 
- Les entrades es podran adquirir a través del web però s'hauran de recollir a les taquilles de la Plaça del Carme (Tàrrega) a partir del 7 de setembre i fins 1 hora abans que comenci l'espectacle.
 
- A partir del 7 de setembre, es podran continuar comprant entrades a través del web i a les taquilles de la Plaça del Carme.
 
- Horari taquilles Plaça del Carme: a partir del 7 de setembre, de 17.00 a 21.00 hores. A partir del 10 de setembre, tot el dia.
 
- Els espais d'actuació no tenen taquilla de venda d'entrades. Les taquilles de Plaça del Carme són l'únic punt de venda d'entrades a Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari