Catalunya Diari

Comença l'activitat al Casal d'avis de Mollerussa

Comença l'activitat al Casal d'avis de Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Les novetats que es presenten per aquest nou curs són aeròbic, tai-txi, habilitats per al diàleg i la conversa, patchwork i sardanes, que en aquest cas es farà a través d’un acord de col·laboració amb l’Agrupació Sardanista Mollerussa. La resta d’activitats que s’oferixen, algunes d’elles impartides per voluntaris, són gimnàstica, pilates, gimnàstica mental, microgimnàstica, taller de relaxació, informàtica i Internet i pintura. La sala de ball de L’Amistat, el baixos de l’edifici Sant Jordi i el mateix casal són les ubicacions en les quals es duran a terme les diferents activitat. Les inscripcions ja es poden fer al casal fins al 29 de setembre i els preus es mantenen respecte a la temporada anterior. 
 
La varietat de l’oferta de cursets ha estat possible gràcies a la implicació de la ciutadania ja que  matèries com la pintura o la relaxació mental són impartides per voluntaris i també per fet que s’ha format personal de l’Ajuntament per tal que puguin realitzar algunes de les activitats ofertes. Aquesta filosofia, juntament amb el fet de deixar de fer alguna de les activitats com per exemple la coral o les labors, han permès a l’Ajuntament reduir els costos gairebé a la meitat.
 
Caminar per fomentar la salut
Una altra de les novetats que presenta enguany la temporada del casal és l’activitat 'Caminem per la Salut', inclosa en el programa PAFES que es farà de forma gratuïta tots els dimarts de 15.30 a 16.30 hores, amb l’objectiu de fomentar l’hàbit de la caminada com a complement fonamental de la salut. 
 
A banda de les activitats dirigides, també està previst organitzar cada mes de diversos tallers i xerrades de temàtiques diverses. Cal assenyalar que banda de la programació d’activitats el casal també ofereix als seus usuaris una aula d’Internet, servei de podologia, servei de premsa diària, revistes i jocs de taula, a més del servei de Bibliocasal.


Comentaris

envia el comentari