Catalunya Diari

Comencen les obres del nou camp de futbol 7 a Mollerussa

Comencen les obres del nou camp de futbol 7 a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 El camp es dirà Cruyff Court Bojan Krkic Mollerussa ja que estarà apadrinat per l’actual jugador del Roma el qual té una estreta vinculació amb la ciutat. D’aquesta manera, es convertirà en el primer Cruyff Court de Catalunya (ja n’hi ha a Igualada, El Vendrell, Reus i Vilanova i la Geltrú) que té com a padrí un jugador del total de 160 camps d’aquestes característiques que la fundació té distribuïts per tot el món. 
 
Pel que fa al pressupost, aquest nou equipament tindrà un cost de 120.000 euros, dels quals 40.000 van a càrrec de la Fundació Johan Cruyff, encarregada de subministrar la gespa artificial. La resta els aportarà l’Ajuntament, el qual compta amb la col·laboració del departament d’Ensenyament, que afavorirà que els alumnes de determinats cicles formatius de l’Institut Mollerussa puguin contribuir amb les seves pràctiques en la construcció del camp. 
 
L’Ajuntament treballarà per, en col·laboració amb la fundació, derivar activitats al camp amb competicions entre les escoles i diferents campionats esportius. En aquest sentit, des dels altres Cruyff Courts ja s’organitzen diferents competicions, fins i tot internacionals. Cal recordar que la filosofia d’aquests camps se centra en 14 regles bàsiques de Johan Cruyff que inclouen, entre altres, fomentar l’esperit d’equip, la responsabilitat, el respecte, la integració i la creativitat.

\r\n  

\r\n  
\r\n  
\r\n  
\r\n  
\r\n  
\r\n  
\r\n  

Comentaris

envia el comentari