Catalunya Diari

Comencen les obres per construir una rotonda al tram urbà de la Carretera de Vallmanya, al seu pas per Alcarràs

Comencen les obres per construir una rotonda al tram urbà de la Carretera de Vallmanya, al seu pas per Alcarrà s| Redacció - Fotografia: Ajuntament d'Alcarrà s

Els operaris ja han iniciat la construcció d’una rotonda al tram urbà de la carretera L-800, Carretera de Vallmanya, a l’alçada de l’antiga bàscula del ‘Senpa’. Aquesta actuació forma part de l’acord entre l’Ajuntament d’Alcarràs i la Generalitat que inclou el traspàs d’aquest tram urbà al municipi, a canvi que l’administració autonòmica executi aquesta obra.

La rotonda, situada en un lloc de confluència de turismes amb vehicles pesats permetrà millorar la seguretat d’aquesta intersecció, que actualment dóna entrada a la zona esportiva i també residencial del nucli d’Alcarràs.

Cal recordar que l’acord entre Ajuntament i Generalitat va ser possible després d’un any i mig de negociacions. L’acord va permetre que l’Ajuntament rebés, per part de la Generalitat, el tram urbà de la L-800 d’uns dos quilòmetres, i també l’antiga bàscula del Senpa (Servicios de Productos Agrícolas) amb l’objectiu d’iniciar aquest tipus de millores per a la seguretat viària.

L’alcalde de la localitat, Miquel Serra, ha mostrat la seva satisfacció per l’inici d’aquesta rotonda, ja que els veïnes i veïnes portaven temps reclamant més seguretat en aquest punt. Ara bé, considera que cal continuar reclamant a la Generalitat les dues rotondes ja projectades d’accés al nucli –per la part de Lleida- a l’antiga N-II. Serra recorda que ja s’han entregat signatures al conseller de Territori per exigir-li aquestes obres, que comptem ja amb el projecte redactat.


Comentaris

envia el comentari