Catalunya Diari

Concurs de pintura ràpida, aquest diumenge a Mollerussa

Concurs de pintura ràpida, aquest diumenge a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Mollerussa

 Així ho ha explicat aquest matí el director de l’ens firal, Poldo Segarra, en la presentació d’aquesta convocatòria que aquest any tindrà com eix l’emblemàtic entorn de la 3a. Sèquia Principal del Canal d’Urgell al seu pas per la població de Mollerussa. Segarra ha afegit que uns dels objectius de delimitar l’espai del concurs és "tenir una continuïtat amb els darrers anys i poder veure amb el pas del temps els canvis que hi hagi a la ciutat". 
 
La convocatòria inclou un total de nou premis, pujant l’import total d’aquests a 5.275 euros. El primer premi, dotat amb 1.500 euros, està patrocinat per l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell i Fira de Mollerussa. La resta d’empreses i institucions patrocinadores són: Diputació de Lleida (segon premi dotat amb 1.000 euros), Nufri (tercer premi, amb 525 euros), Prefabricats Pujol (quart, amb 450 euros), Federòptics Roure (cinquè, amb 420 euros), Fridecal S.A. (sisè, amb 390 euros), Garrofé S.A.U. (setè, amb 360 euros), Resquitx (vuitè, amb 330 euros) i Giessa Corredoria d’Assegurances (novè, amb 300 euros).
 
La passada edició, el concurs va aplegar 48 pintors de tota Catalunya així com d’altres punts com a Madrid, Osca, Biscaia o Segòvia. Sobre aquest punt, el director de Fira de Mollerussa ha explicat que les previsions de participació per a aquest any també són bones.
 
El concurs és d’inscripció gratuïta, la qual podrà formalitzar-se a partir de les 08.30 hores i fins a les 12.00 hores al Teatre L’Amistat de Mollerussa. Les obres acabades s’hauran d’entregar en el mateix lloc abans de les 15.00 hores. El veredicte del jurat es coneixerà a l’acte de lliurament dels premis el qual tindrà lloc a la Sala d’Actes del Teatre L’Amistat a les 17.30 hores. El jurat del certamen estarà integrat per professionals, com per exemple el president del Cercle de Belles Arts de Lleida, Jaume Vilella, i Kader Habbouche, de l’Associació Arts de Ponent. 


Comentaris

envia el comentari