Catalunya Diari

I Concurs jove de curtmetratges d'Almacelles

I Concurs jove de curtmetratges d'Almacelles| Redacció

 

La Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d'Almacelles convoca el I Concurs jove de curtmetratges d'Almacelles: Films in situ, una competició de gravacions per a infants i joves a partir de 8 anys d’edat, amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en la comunicació audiovisual.

  

Els organitzadors han delimintat tres categories: Categoria A: de 8 a 11 anys; categoria B: de 12 a 16 anys; i categoria C: dels 16 als 30 anys. En el cas que un grup estigui integrat per persones de diferents categories s’inclourà a tot el grup en la categoria a la què pertanyi l’integrant de més edat.

  

 

  

Els curtmetratges hauran d’elaborar-se a la vila d’Almacelles en la seva totalitat i en un temps màxim de 12 hores, compreses entre les 09.00 i les 21.00 hores del dia dia 6 d’octubre de 2012, incloent el temps de disseny de guió, producció, rodatge i muntatge. La temàtica i gènere dels curts són lliures però serà obligatori incloure una imatge exterior identificativa del municipi d’Almacelles. La durada dels curtmetratges oscil·larà entre l'1 i els 10 minuts, incloent els títols de crèdit.

  

  

 

  

L’organització habilitarà un espai municipal dotat d’ordinadors per a l’ocasió el dia 6 d’octubre, des de les 09.00 fins a les 21.00 hores. Tot i que els participants seran lliures de fer ús o no d’aquest espai per treballar en l’elaboració del curt, tots els participants hauran de presentar-s’hi obligatòriament el 6 d’octubre a les 09.00 hores, així com lliurar el curt en mà als membres de l’organització a les 21.00 hores..

  

 

  

Per participar en aquest concurs serà obligatòria la inscripció prèvia. El full d’inscripció es podrà descarregar de la web de l’Ajuntament d’Almacelles o recollir-la en les Oficines Municipals, de dilluns a divendres en horari de 08.00 a 14.00 hores. El full d’inscripció, degudament emplenat i signat, s’haurà de lliurar en mà a les Oficines Municipals  com a data límit el 28 de setembre a les 14.00 hores.

  

 

  

 

  

Jurat i premis

  

Un Jurat format per professionals del món del cinema i la cultura lliurarà 3 premis per cadascuna de les categories als millors treballs. Aquests es concediran al final del passi de tots els curtmetratges i tindran les següents dotacions: Primer premi, càmera de video digital; Segon premi, càmera de fotografia digital; Tercer premi, Passi per al Cinema del Centre Cultural d’Almacelles vàlid per tot un any

  

 

  

El passi de curtmetratges i lliurament de premis es durà a terme el 7 d’octubre de 2012  a les 6 de la tarda a la sala de Cinema del Centre Cultural d’Almacelles. En el passi es visionaran tots els curtmetratges lliurats al concurs amb l’excepció d’aquells que el Jurat consideri que no són aptes per motius de qualitat o ofensa. El 13 d’octubre tindrà lloc un passi dels treballs guanyadors a la sala de Cinema del Centre Cultural d’Almacelles, i el 14 d’octubre a l’Espai Funàtic de Lleida. Els horaris dels passis seran comunicats amb antelació als interessats.

Comentaris

envia el comentari