Catalunya Diari

Conegui els formatges artesans de Mas d'Eroles de la Seu

Conegui els formatges artesans de Mas d'Eroles de la Seu| Redacció - Fotografia: http://www.festacatalunya.cat

 L'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell ha organitzat per aquest estiu una nova proposta cultural i alhora agroalimentària que sota el títol 'Parlem de Formatge' té com a objectiu difondre la cultura pirinenca, així com el coneixement de les característiques i producció del formatge com a part d'aquesta. Aquesta iniciativa engloba un seguit de tastos comentats de formatge que aniran a càrrec dels propis formatgers o d'altres professionals vinculats amb el món del formatge. El formatge és l'element principal del tast que s'acompanya de vins, pa i melmelades. Cada formatger presenta els seus productes en una sessió de tast guiat obert tant als visitants com als propis urgellencs.
 
L'objectiu d'aquestes sessions és que els assistents, a part de degustar formatge, puguin ampliar els coneixement d'aquest producte agroalimentari per poder-li donar el valor afegit que es mereix. En aquesta proposta ja hi han pres part la Cooperativa Cadí de la Seu d'Urgell i la formatgeria Serrat Gros d'Ossera.
 
'Parlem de Formatge' seguirà amb la Formatgeria Castell-Llebre amb el seu artesà Fermí Tordesillas, el proper 13 de setembre.
 
Totes les sessions s'inicien a les 20.00 hores i tenen lloc a l'Espai Ermengol. Les sessions tenen un cost de 8 euros, de manera anticipada, i de 10 euros si els participants s'inscriuen el mateix dia. Els tiquets es poden adquirir a les mateixes oficines de l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat.


Comentaris

envia el comentari