Catalunya Diari

Conegui la Residència Sant Roc de Vilanova de la Barca

Conegui la Residència Sant Roc de Vilanova de la Barca| Redacció - Fotografia: Residència Sant Roc

 

La Residència Sant Roc de Vilanova de la Barca organitza el proper dissabte, dia 28 de maig, una jornada de portes obertes per conèixer de primer mà les seves instal·lacions i els serveis que s'ofereixen. I no sols això, ja que el centre ha programat diverses activitats per amenitzar la jornada.

La presentació de l'espai, que es durà a terme de 10.00 a 13.00 hores, comptarà amb una visita guiada per les instal·lacions, on es presentarà als assistents la residència i el centre de dia. Així mateix, aprofitant l'ocasió, es donarà per inaugurat el nou servei de Transport Adaptat que oferirà l'empresa a partir d'aquest mes de maig.
 
Els participants en aquesta jornada de portes obertes podran visitar l'exposició fotogràfica '28 anys d'història', així com participar en el vermut popular. Els més petits, a més, tindran l'ocasió de gaudir dels inflables infantils que s'habilitaran al recinte durant tot el matí.
 
Tots els assistents rebran un obsequi per recordar la visita a la Residència Sant Roc.
 
La Residència Sant Roc, en un entorn privilegiat a 10 minuts de Lleida, està ubicada a la Carretera C-13z, km 18,36, a Vilanova de la Barca.
 
Més informació al telèfon 973 19 00 11.
 
 
Com arribar:


 


  Comentaris

envia el comentari