Catalunya Diari

Creix l'oferta d'activitats esportives de La Seu d'Urgell

Creix l'oferta d'activitats esportives de La Seu d'Urgell| Redacció - Fotografia: Ajuntament de la Seu d'Urgell

 

Les inscripcions telemàtiques per a poder practicar alguna de les activitats de les Escoles Esportives Municipals que organitza el Servei d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per aquest nou curs 2014-2015 s'inicien aquest dimecres. Els usuaris podran formalitzar per Internet la seva inscripció fins el dia 21 de setembre a l'activitat o activitats que desitgin a través de la pàgina web municipal.

  

A partir de dimarts 23 de setembre quedaran obertes les inscripcions presencials a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Les inscripcions restaran obertes durant tot el curs o fins que s'esgotin les places destinades per a cada activitat.  

  

 

  

Com a cada inici de curs, el Servei d'Esports ha editat uns fulletons que es repartiran a totes les llars urgellenques a partir d'aquest dimarts perquè tothom pugui conèixer tota l'oferta esportiva. Aquesta informació també es pot trobar tant a l'edifici consistorial com a les instal·lacions esportives municipals, així com al web municipal. 

  

 

  

Cinc propostes esportives noves per a nens, joves i adults 

  

Per aquest nou curs 2014-2015, a més a més de mantenir la totalitat de les activitats esportives ofertes en el passat curs, aquest any se n'ofereixen cinc novetats esportives com són el baby tennis (per a infants de 4 a 5 anys) i el mini tennis (per a nens i nenes de 6 a 8 anys). Altres novetats per als més xics són: el poni club, classes pedagògiques amb ponis, per a nens i nenes de 3 a 8 any; i l'escola de Trail de la Unió Excursionista Urgellenca (UEU), adreçada a nens i joves de 8 a 16 anys, per iniciar-se i formar-se en tècniques d'entrenament per a córrer per la muntanya. 

  

 

  

Per al públic adult, enguany es proposen dues activitats esportives noves com són el Cardio Dance Fussion (tècnica d'entrenament neuromuscular, cardiovascular i respiratori i de tonificació que neix de la combinació de la dansa i el fitness); i la salsa i batxata (balls amb ritmes més calents i animats, a càrrec de Salsa Passió). 

  

 

  

Com en cada curs hi ha organitzats grups exclusius per a la gent gran amb les activitats com el ioga, l'aiguagim, la gimnàstica de manteniment, els balls de saló i la marxa nòrdica.   També hi ha grups exclusius per a infants que podran practicar karate (Club Manel Jodar); taekwondo i hapkido (Club Taekwondo la Seu); tennis taula (Club Tennis Taula la Seu d'Urgell); escacs (Club Escacs La Seu d'Urgell); i psicomotricitat (per a nens de 2 a 5 anys).

  

 

  

Les persones a partir de 16 anys podran optar per a la pràctica de condicionament físic, estiraments i col·locació, correcció postural, country,  equitació, teles acrobàtiques, marxa nòrdica, tai-txi, pàdel, tennis, gimnàstica coreografies, fitness, ioga, balls de saló i capoeira.

  

 

  

Cal assenyalar també que es portaran a terme activitats esportives a Castellciutat, concretament gimnàstica de manteniment i ioga per a gent gran. 

  

 

  

Totes les escoles esportives municipals s'iniciaran el mes d'octubre. 

Comentaris

envia el comentari