Catalunya Diari

Cremen neumàtics a l'exterior d'una fàbrica al polígon de Maials

Cremen neumàtics a l'exterior d'una fàbrica al polígon de Maials| ACN - Fotografia: Jan Cortés (Arxiu)

 

Un incendi ha cremat aquest diumenge al matí els neumàtics que s'acumulaven a l'exterior d'una empresa del polígon de Maials, al Segrià. Segons informen els Bombers, el foc també ha cremat una cinta transportadora de l'interior de la nau. L'estructura, però, no ha quedat afectada. 

L'avís s'ha rebut a tres quarts d'onze del matí i s'han activat vuit dotacions. Poc després de les onze el foc ja estava apagat i els bombers s'han dedicat a remullar i ventilar les instal·lacions. L'incendi no ha estat greu però sí que ha generat una fumera negra molt visible.
 
D'altra banda, el foc que ha cremat la campana extractora d'un pis de Balaguer ha obligat a evacuar momentàniament els veïns. En aquest cas, el foc s'ha declarat a la cuina del tercer pis del número 6 del carrer Marc Comes de la capital de la Noguera, un edifici de quatre plantes. L'avís s'ha rebut a un quart de dotze i vint minuts després ja estava apagat. Mentrestant, s'ha fet sortir els veïns de l'immoble per precaució. No hi ha hagut ferits.


Comentaris

envia el comentari