Catalunya Diari

Curs gratuït de xarxes socials a la Seu d'Urgell, adreçat a treballadors, autònoms i aturats

Curs gratuït de xarxes socials a la Seu d'Urgell, adreçat a treballadors, autònoms i aturats| Redacció - Fotografia: punttic.gencat.cat

 

La Seu d'Urgell organitza del 13 de setembre al 3 de novembre un curs gratuït dedicat a les xarxes socials que s'adreça a treballadors, autònoms i aturats. El curs serà impartit per Pep Forn els dimarts i dijous, de 15.00 a 17.00 hores, al CETAP (3a planta del centre cultural Les Monges). Les inscripcions ja estan obertes.

El curs consta d'un temari dividit en quatre blocs. El primer, de dues hores, aborda la història de les xarxes socials, la seva evolució i la situació actual de les mateixes. El segon apartat, de 24 hores, s'explicarà la tipologia de xarxes socials (estratègies a Facebook, Twitter, Linkedin, Google+, Pinterest i a Instagram). El tercer bloc del curs estarà dedicat a com compartir coneixements i continguts a la xarxa. Aquest tema serà de dues hores de durada. El quart i darrer bloc d'aquesta formació, també de dues hores, se centrarà en la seguretat i imatge a les xarxes socials.
 
Totes les persones interessades a participar en aquest curs podran fer la seva inscripció a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. Les inscripcions es poden fer fins el dia 2 de setembre.
 
Les places són limitades (15) i s'admetran les sol·licituds per ordre d'inscripció.


Comentaris

envia el comentari