Catalunya Diari

Cursa nocturna i familiar a la tercera edició de la Running Trail de Castelldans

Cursa nocturna i familiar a la tercera edició de la Running Trail de Castelldans| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 El participants podran triar entre tres rutes diferents. Una de 6 quilòmetres, una altra de 10 quilòmetres, que puntua a la Lliga de Ponent 2014, i la Cursa Trail, que transcorrerà per camins diferents als de les altres dos i que consta de 12.800 metres.
 
Els preus generals de les inscripcions per als participants de la cursa seran de 14 euros en cas que no es disposi de xip propi i 12 euros per als que ja disposin de xip.
 
A la presentació, que s'ha realitzat aquest dijous, hi ha assistit el diputat Antoni Villas; l’alcalde de la localitat, Xavier López, i la tinent d’alcalde i regidora d’esports, Annabel Pau. Villas ha destacat que "si estem anunciant la tercera edició vol dir que és una cursa que ja té una trajectòria i voluntat de seguir endavant i millorar", per la qual cosa ha encoratjat els organitzadors a continuar "mostrant la bellesa del nostre territori amb una activitat que, a més a més, combina família i esport".
 
L’alcalde de Castelldans ha explicat que "s’ha triat aquest horari nocturn per consolidar-nos en una agenda atlètica plena de curses en diferents llocs". Així mateix ha dit que "no volem que sigui una cursa d’atletes només, sinó una jornada per poder passar amb tota la família i per això s’han planificat activitats també per als més petits". En referència al recorregut, López ha fet incís en el fet de "passar per Melons, possiblement la zona més bonica que tenim al municipi i el punt on, a més, es pot veure Lleida".
 
Per la seva banda, Annabel Pau ha explicat que "volem vendre el nostre patrimoni i, per això, tots els assistents podran gaudir d’obsequis, com una ampolla d’oli de Castelldans, rebran un entrepà amb producte local i tindran accés lliure a les piscines, que es mantindran obertes fins a la finalització de totes les activitats previstes. La Trail, l’opció més dura, té un recorregut tècnic i salvatge, amb una distància de 12,8 quilòmetres amb un desnivell positiu de 300 metres".


Comentaris

envia el comentari