Catalunya Diari

Cursos de teatre per a joves, nens i adults a Mollerussa

Cursos de teatre per a joves, nens i adults a Mollerussa| Redacció - Fotografia: Fira Tàrrega

 L'any passat van comptar a Mollerussa amb una trentena d’inscrits. Enguany, les classes s'han adaptat a diferents edats i s’ha ampliat el nombre de grups. Així, com a novetat, s’ofereixen cursos per a nens i nenes de 3 a 6 anys i per a joves de 16 a 18. A banda, se seguiran impartint els adreçats a nens i nenes de 7 a 11 anys, a joves de 12 a 15 i a adults, que ja es feien l’any passat. 
 
Els cursos començaran a finals de setembre i es faran en dimarts o en dijous al Teatre L’Amistat, en diferents horaris en funció del grup. Les inscripcions es poden a [email protected] o al telèfon 656 828 680. 


Comentaris
Mukhtar
El pitjor e9s sspneudre amb nosaltres mateixos.Ni fills ni ne9ts han de servir per aprovar la nostra personal assignatura. D'aqued ve9nen moltes frustracions de pares i avis. Tenir l'objectiu desplae7at de nosaltres ens fa ser de vegades cruels amb el jovent.Bon dia, Pensador.
Freddy
Hem de deixar psaasr el temps, pot ser necessites aquests records, entenc el sentiment de sentir-te com una merda (predona l'expressif3) et canses d'estar malament i de no aixecar cap, perf2 segur que este0 amb tu des d'algfan lloc i no voldria que la pena s'apodere9s de tu, recorda porta al cor aquesta persona perf2 ara a tu et toca aquest ball, continua sent forta i t'en sortiras, molts e0nims

envia el comentari