Catalunya Diari

Dancescape porta a Corbins el seu espectacle 'Sinergia'

Dancescape porta a Corbins el seu espectacle 'Sinergia'| Redacció - Fotografia: Comunicant

 

La companyia de dansa Dancescape escenificarà aquest diumenge, dia 9 d'abril, a la Sala Coliseum de Corbins, l'espectacle de dansa urbana 'Sinergia'. La representació, que s'iniciarà a les 18.00 hores, té un preu de 5 euros. Les entrades es poden adquirir al mateix teatre.

Passem un 15% de la nostra vida a la feina, però la repercussió d'aquest temps a la nostra vida és altíssim, de vegades definitori. Una oficina és l'escenari de 'Sinergia', en el qual es creix una història d'amor entre un jove oficinista i una col·lega que treballa just a l'oficina de davant. Contacten mitjançant notes a través de la finestra, o amb alguna trucada...
 
El missatge que pretén traslladar l'obra és la importància que pot tenir per a cada un de nosaltres coses i sentiments que apareixen a la feina. Si som competitius, si ens estressem, si estem insegurs... 'Sinergia' parla de tot això a través de la dansa urbana. Les coreografies i el llenguatge corporal tenen la missió d'acostar al públic en els diferents moments que transcorren en l'espectacle.
 
Els ballarins d'aquesta representació són: Xavi Blanco, Jose A. Pina, Sandra Macià, Iria Llena, Alex Iglesias, Dani Cerezuela, Jose Ortiz, Paula Merce, Mariona Riera i Alberto Lucena.


Comentaris

envia el comentari