Catalunya Diari

Declaren culpable d'assassinat el jove que va matar la seva exnòvia de 14 anys

Declaren culpable d'assassinat el jove que va matar la seva exnòvia de 14 anys| Text i fotografies: EP

Un jurat popular ha declarat culpable d'assassinat el jove de 19 anys que va matar el 2013 a la seva exnòvia, una nena de 14 anys a Tàrrega, per concórrer traïdoria i acarnissament amb l'agreujant de parentiu.


En el seu veredicte dictat per unanimitat aquest dijous, el jurat popular que ha jutjat des de dilluns a José Michel d. l. Á. R. ha considerat que no hi ha raons per tenir en compte ni l'atenuant de l'alteració psíquica ni el de la confessió, ja que el jove no va col·laborar amb la justícia i va anar als Mossos obligat pel seu pare i no va reconèixer els fets durant el procés i només ho va fer en el judici.
El jurat considera provat que l'acusat va fer totes les ferides a la nena en vida, segons ha explicat el seu portaveu a la sala de vistes de l'Audiència de Lleida.
Fiscalia i acusació particular han mantingut en les seves conclusions la petició de 25 anys de presó per a l'acusat i la reclamació de quantitats. La fiscal reclama per al pare 120.000 euros i la mateixa quantitat per a la mare i 60.000 per a cada un dels dos germans, i l'acusació eleva la indemnització pels progenitors a 150.000 euros.
Amb el veredicte del jurat popular, serà l'Audiència de Lleida la que dicti la sentència.


Comentaris

envia el comentari