Catalunya Diari

Degustacions de caragols a les pistes d'Espot i Port Ainé aquesta temporada

Degustacions de caragols a les pistes d'Espot i Port Ainé aquesta temporada| Text i fotografia: ACN

 

Port Ainé i Espot Esquí aposten aquesta temporada per captar públic de proximitat amb una campanya adreçada a les comarques lleidatanes. La gran novetat és que les estacions, propietat de Ferrocarrils de la Generalitat, impulsaran la gastronomia km 0 amb la celebració dels ‘diumenges lleidatans’ amb el caragol com a protagonista. 

El president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, acompanyat del director de les estacions d'esquí de Port Ainé i Espot Esquí, Xavier Bigordà, ha presentat aquest dissabte a Espot les principals novetats de la temporada d'hivern 2015-2016. Destaquen sobretot l'esforç per apropar-se al públic de proximitat i per posicionar-se en la ment dels esquiadors i usuaris potencials de la província de Lleida
 
Segons ha informat FGC, els anomenats 'diumenges lleidatans' se celebraran dos cops durant la temporada i el primer està previst diumenge 10 de gener. En aquestes trobades es faran tasts d'aliments pallaresos, afavorint que les empreses puguin publicitar, vendre i fer ‘tastets’ del seu producte entre els esquiadors. 
 
A més, es tractarà de diumenges solidaris, ja que un euro de cadascun dels forfets venuts aquell dia s'adreçarà a la Federació de Colles de l'Aplec del Cargol de Lleida, que el destinarà a promocionar el producte del cargol i la marca ‘Lleida’ al món. Alhora, comptaran amb la col·laboració del Sr.Postu, de Postureig Lleida, i es cuinaran cargols per a tothom. Segons destaquen, serà un dia festiu de solidaritat en què Espot i Port Ainé apostaran per una "nova gastronomia entesa com a l'expressió de la identitat i la cultura, amb la qual es defensa el plaer vinculat a l'aliment fet a casa i de proximitat".
 
15 dies de ‘Roadshow’
Durant dues setmanes, un 'roadshow' visitarà les principals ciutats lleidatanes per donar a conèixer els avantatges i promocions especials dels quals podran gaudir els habitants de la zona. Seguint el lema de la temporada d'hivern d'enguany, 'la neu a tocar', a cadascuna de les poblacions s'instal·larà una carpa i un photocall on es podran obtenir descomptes i promocions i on els ciutadans podran participar en un concurs d'Instagram que sortejarà forfets dobles. Les poblacions que recorrerà l'equip de promoció són Balaguer, les Borges Blanques, Lleida, Mollerussa, Tàrrega i Cervera. 
 
I un any més, FGC i les estacions de Port Ainé i Espot Esquí han acordat amb l'empresa de transports Alsa un forfet conjunt amb un preu tancat d'entre 32 i 36 euros. Aquest inclourà la sortida, tots els dissabtes, diumenges i festius, des de Lleida i Balaguer i també passarà i s'aturarà a Tremp, la Pobla de Segur i Rialp. A més, en aquesta promoció, hi ha la possibilitat d'afegir el menú combo, un menú complet a preu assequible per aquells que volen passar el dia sencer a pistes. Aquest forfet es podrà comprar a la web www.alsa.es o a la mateixa estació d'autobusos de Lleida i Balaguer. 


Comentaris

envia el comentari