Catalunya Diari

Del Pont de Suert a Tremp, per camins tradicionals

Del Pont de Suert a Tremp, per camins tradicionals| Redacció - Fotografia: http://www.tremp.cat/

 La sortida es farà a les 05.00 hores des del Pont de Suert i la prova comptarà amb cinc punts d’avituallament. El recorregut presenta 2.360 metres d'ascensió acumulada i 2.746 metres de descens acumulat. L’activitat esportiva presenta també l'opció de fer un recorregut més curt (de 32 quilòmetres) que va del nucli d’Adons, al terme municipal del Pont de Suert, a Tremp.
 
La presentació de la Caminada de les Carenes entre Tremp i el Pont de Suert, ha tingut lloc a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del diputat Xavier Pont i dels alcaldes de Tremp, Víctor Orrit, i del Pont de Suert, Albert Alins. També han assistit el tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Pont de Suert, Javier Alonso, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tremp, Miquel Farré.
 
El diputat Xavier Pont ha indicat que els darrers anys les caminades han agafat una gran rellevància, tal i com ho demostra l’increment del nombre de persones que hi participen en les diferents proves. En el cas de la Caminada de les Carenes han passat dels 200 participants de la primera edició als 550 que s'han inscrit en aquesta quarta edició.
 
L’alcalde del Pont de Suert ha explicat que es tracta d'una caminada que uneix dos municipis de característiques molt similars i que vol vincular en un únic esdeveniment els valors esportius, paisatgístics i gastronòmics, ja que també organitzen un esmorzar popular amb productes de Lleida a Adons. Per la seva part, l’alcalde de Tremp ha destacat la gran implicació dels voluntaris i el gran valor paisatgístic de la prova.


Comentaris

envia el comentari