Catalunya Diari

Demanen 18 anys de presó per apunyalar dos homes en un bar de Mollerussa l'abril de 2014

Demanen 18 anys de presó per apunyalar dos homes en un bar de Mollerussa l'abril de 2014| Text i fotografia: ACN

 

La fiscalia de Lleida demana 18 anys de presó per un home que es troba a la presó de manera provisional acusat d'haver apunyalat dos homes en un bar de Mollerussa. Els fets van tenir lloc el 13 d'abril de 2014 quan l'acusat es va discutir amb dos homes al bar. 

 La discussió va ser a les 22.30 hores i després va marxar cap a casa. Una hora més tard va tornar amb el seu company de pis, que tenia un punyal i dos ganivets. Llavors, l'acusat va apunyalar les dues persones amb qui havia discutit anteriorment mentre cridava que els mataria a tots i va marxar del bar. El company de pis es va quedar a intentar assistir els ferits. Per a ell, la fiscalia demana 3 anys de presó per tinença il·lícita d'armes.
 
La fiscalia demana pel presumpte autor de l'agressió, a més dels 9 anys de presó per cada delicte d'intent d'homicidi, que no s'acosti ni al bar ni a les dues víctimes a menys de 200 metres i que no es comuniqui amb elles durant un temps superior a cinc anys a la pena de presó que s'imposi. El judici tindrà lloc el pròxim 15 d'octubre a l'Audiència de Lleida.


Comentaris

envia el comentari