Catalunya Diari

Demanen 39 anys per a un home per matar a cops de destral la seva dona i el seu suposat amant a Alcarràs

Demanen 39 anys per a un home per matar a cops de destral la seva dona i el seu suposat amant a Alcarrà s| Text i fotografies: EP

va assassinar a cops de destral la seva dona embarassada de dos mesos i al suposat amant d'aquesta

En el seu escrit d'acusació, el fiscal demana alhora que el detingut indemnitzi els familiars de les víctimes per un total de 328.000 euros per dos delictes d'assassinat amb traïdoria comesos perquè "estava en la creença que la seva dona mantenia des de fa anys una relació sentimental amb un veí del poble".

Segons el relat del fiscal, l'home, de 37 anys, que tenia dues filles amb la seva dona, va adquirir l'abril del 2013 una destral "amb la finalitat d'acabar amb la vida de la seva dona i el seu presumpte amant" i la va portar a afilar a una ferreteria. El dia del crim, l'acusat es va dirigir a un bar de la plaça de l'Esglèsia d'Alcarràs i, al veure que el suposat amant de la seva dona entrava, va anar per la destral i li va assestar vuit cops de destral a la zona del crani i la cara dreta i la regió frontal quan aquest estava jugant a les cartes.


A continuació, se'n va anar a casa seva i va matar la seva dona clavant-li 14 cops de destral a la zona cranial, mentre ella estava en el sofà veient la televisió, sense que ella tingués "oportunitat de defensar-se per l'acció ràpida i sorprenent".

Poc després va ser detingut per la Policia Local d'Alcarràs al portal del seu domicili, després de llançar la destral sota el llit i agafar les seves dues filles,


Comentaris

envia el comentari