Catalunya Diari

Demanen 5 anys de presó per al fill de l'alcalde de Pont de Bar per traficar amb cocaïna i marihuana

Demanen 5 anys de presó per al fill de l'alcalde de Pont de Bar per traficar amb cocaïna i marihuana| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

La fiscalia de Lleida demana 5 anys de presó i una multa de 8.847 euros per al fill de l'alcalde de Pont de Bar, D.J., per traficar amb cocaïna i marihuana. Els fets es remunten al febrer de l'any passat quan la Guàrdia Civil va registrar el seu domicili a Coll de Nargó i hi van trobar amagats prop de 21 grams de cocaïna a l'interior d'una columna i posteriorment, en un magatzem del seu pare, Francesc Jordana, de CiU, 495 grams de marihuana.

Els registres van tenir lloc perquè l'acusat havia estat detingut sota l'acusació de liderar una banda organitzada que es dedicava al contraban de tabac mitjançant autocaravanes i a la qual també hi estaven implicats el seu pare, la seva dona i un veí de Coll de Nargó i un altre de Tortosa. Al judici que tindrà lloc aquest dimecres a l'Audiència de Lleida només es jutjarà però el delicte de tràfic de drogues.

El registre al domicili de l'acusat es va fer el 21 de febrer i la cocaïna que li van trobar tenia un valor al mercat de 1.253 euros. Així mateix, pel que fa a la marihuana, que va ser trobada a l'interior d'un vehicle de l'alcalde de Pont de Bar amb matrícula andorrana, segons l'escrit de fiscalia tenia un valor al mercat de 2.542 euros.

Els registres van anar precedits de l'operació policial batejada amb el nom de 'Sangla' on la Guàrdia Civil va desarticular un grup que es dedicava al contraban de tabac i que suposadament estava liderat pel fill de l'alcalde de Pont de Bar. De fet, l'alcalde també va ser arrestat en l'operació però posteriorment va ser posat en llibertat. L'operació es va fer el dia abans dels registres i es va saldar amb el decomís de més de 53.500 paquets de tabac valorats en 223.184 euros, a més a més de la droga que se li va trobar a l'acusat.


Comentaris

envia el comentari