Catalunya Diari

Demanen que es senyalitzi la Vall de Boí i el Parc Nacional d'Aigüestortes

Demanen que es senyalitzi la Vall de Boí i el Parc Nacional d'Aigüestortes| Redacció - Fotografia: Subdelegació del Govern de Lleida

 L’objectiu seria, segons Troguet, millorar l’activitat econòmica de la comarca, potenciant els seus valors turístics mitjançant una senyalització informativa en diferents punts de la xarxa viària estatal a la pròpia comarca.
 
Així mateix, ha sol·licitat també que el Ministeri de Foment estudi la possibilitat que el Consell Comarcal pugui utilitzar el dipòsit de sal ubicat en el pk 346 de la N-260 per donar un servei més àgil i eficaç a la comarca, ja que actualment els serveis del Consell Comarcal utilitzen el dipòsit de sal que hi ha ubicat en el pk 130 de la N-230, situat a l’extrem de la comarca.
 
Finalment, Troguet ha traslladat a Manso que el Ministeri de Foment analitzi la possibilitat d’autoritzar el pas de bestiar per l’interior del Túnel de Vielha Juan Carlos I. En aquest sentit, la subdelegada ha recordat que tant el Ministeri com la pròpia Subdelegació li han comunicat recentment que el Manual d’Explotació i el Pla d’Emergència del túnel no permeten el pas d’animals per l’interior. Per això, Troguet ha demanat a Manso que el Ministeri valori la possibilitat d’estudiar la recuperació del pas de bestiar pel port de Vielha.


Comentaris

envia el comentari