Catalunya Diari

Demanen un any de presó per amenaçar de mort la seva exdona davant del seu fill menor d'edat a Guissona

Demanen un any de presó per amenaçar de mort la seva exdona davant del seu fill menor d'edat a Guissona| ACN - Fotografia: lleidaalminut.com

 

El jutjat penal 3 de Lleida ha acollit aquest dilluns el judici a un home de 62 anys acusat d'amenaçar de mort la seva exdona davant del fill menor d'edat que tenen en comú. Els fets haurien passat el 9 d'agost de 2015 al restaurant que l'Àrea de Guissona té en aquesta població de la Segarra. Al judici han declarat tots dos i han coincidit que havien anat a dinar perquè el seu fill havia fet la primera comunió. 

Llavors, la dona li va demanar a l'acusat diners però ell li va dir que no en tenia. Segons la dona, l'acusat es va alterar i la va cridar dient-li "filla de puta, et mataré, no saps de què sóc capaç". L'acusat ha negat haver-la insultat ni amenaçat i ha declarat que va ser ella qui li va dir que si no li donava diners "ja s'ho trobaria" i que per això l'ha denunciat. Tant la fiscalia com l'acusació particular demanen un any de presó per un delicte d'amenaces.
 
La dona, d'origen colombià, ha assegurat al judici que aquella no era la primera vegada que l'amenaçava ja que, quan vivien en una finca, li va dir que la mataria, la tiraria als porcs i ningú no la trobaria. La parella estava separada des del 2012.
 
A més de la pena de presó, les acusacions també demanen per l'home, de nacionalitat espanyola, una ordre d'allunyament de tres anys, durant els quals no es pugui comunicar ni acostar a la víctima a menys de 200 metres. La defensa, en canvi, en demana l'absolució ja que, ha dit, és la paraula d'un contra la de l'altre i no hi ha proves que demostrin la versió de la dona.


Comentaris

envia el comentari