Catalunya Diari

Demanen vuit anys i mig de presó per un veí d'Aitona acusat de vendre droga des del bar on treballava

Demanen vuit anys i mig de presó per un veí d'Aitona acusat de vendre droga des del bar on treballava| ACN - Fotografia: Mossos d'Esquadra

L'Audiència de Lleida jutjarà el pròxim dijous 1 de desembre dos homes de nacionalitat marroquina acusats de vendre cocaïna i marihuana a Aitona. Per a un d'ells, A. E., la fiscalia demana vuit anys i mig de presó i una multa de 800 euros per presumptament vendre la droga des del bar on treballava al municipi.

Per l'altre, N. L., el ministeri públic sol·licita sis anys i mig de presó i una multa de 350 euros per col·laborar amb ell presumptament venent droga al carrer del costat i fent tasques de vigilància.

Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement de la presumpta activitat il·lícita el 8 de novembre de 2014, quan un presumpte client no content amb els tractes que feia amb els acusats va denunciar que al bar es venia droga. Els agents van muntar un dispositiu policial per fer un seguiment dels moviments. El 25 de novembre de 2014, per exemple, van comissar 0,21 grams de cocaïna que N. L. acabava de vendre presumptament a un home, dins el seu cotxe, al costat del bar.

Els Mossos van entrar a l'establiment el 19 de febrer de 2015, van comissar uns deu grams de marihuana i van detenir els dos acusats.


Comentaris

envia el comentari