Catalunya Diari

Descomptes de fins al 40% en totes les entrades de FiraTàrrega

Descomptes de fins al 40% en totes les entrades de FiraTà rrega| Redacció - Fotografia: FiraTà rrega

La 35a edició de FiraTàrrega s'apropa. Si voleu adquirir alguna entrada per algun espectacle de pagament, fins al 6 de setembre es poden comprar a través de la pàgina web de la Fira amb un 20% de descompte.

La Fira segueix amb l'objectiu de garantir l'accés de tothom a la seva oferta, i és per això que manté uns preus populars que es mouen majoritàriament entre els 5 i 12 euros, i uns pocs espectacles arribaran als 15 euros. Aquests preus, juntament amb els diversos descomptes dels quals es poden gaudir, fan que la Fira sigui no només plural i innovadora pel que fa a la programació, sinó també accessible per a tothom qui estigui interessat en les arts escèniques i de carrer.

Com a novetat d'enguany i donada l'alta demanda d'allotjaments per part del públic, FiraTàrrega ha posat a disposició dels espectadors més previsors un servei de gestió d'allotjaments en hostals i hotels a distàncies d'entre 10 i 40 quilòmetres de Tàrrega. Es pot accedir al servei a través de correu electrònic [email protected]

D'altra banda, aquest 2015 FiraTàrrega a propòsit dels seus 35 anys d'existència ofereix un descompte especial del 35% a persones nascudes el 1980, que podran adquirir una entrada per espectacle si acrediten l'any de naixement.

No et quedis sense entrada!
Cinc raons de pes per comprar entrades pels espectacles de FiraTàrrega 2015
1. Estalvia: Aprofita el descompte del 20%, que s'aplica a tots els espectacles fins al 6 de setembre.
2. No et quedis sense entrada: Els espectacles de pagament es fan en espais d'aforament limitat i per tant es poden esgotar les localitats en qualsevol moment!
3. Participa: Aquest 2015 FiraTàrrega està més oberta que mai a la participació, la interacció i a fer dels seus espectacles un espai de debat i crítica. Sense tu no seria possible!
4. Experiències úniques: FiraTàrrega ofereix una selecció d'espectacles que, en molts casos, no s'han vist mai abans. És l'ocasió perfecta per veure en primícia propostes que de ben segur sorprendran i sacsejaran els espectadors. I és que la Fira és un conjunt d'experiències úniques!
5. Arts escèniques accessibles per a tothom: Convençuts que tothom ha de poder tenir accés a la cultura, creiem en els preus populars i accessibles, independentment de gèneres i condicions.

Els descomptes, un per un
Els descomptes que s'ofereixen per als espectacles de sala són els següents (ofertes no acumulables):
- Venda anticipada: 20% de descompte en totes les entrades adquirides fins al 6 de setembre.
- Descompte especial 35a edició: 35% de descompte per al públic que fa 35 anys el 2015.
- Pack Experiència FT: S'ofereix un 30% de descompte a 3 entrades d'espectacles diferents de l'itinerari 100% Tàrrega – Pack Experiència, o bé 40% de descompte en 4 o mes entrades d'espectacles diferents.
- Descompte Heavy User: S'ofereix un 20% de descompte en la compra de 2 entrades per a espectacles diferents, 30% en la compra de 3 entrades per a muntatges diferents; i 40% en la compra de 4 o més entrades per a diferents espectacles.
- Jubilats, aturats i minusvàlids: 20% de descompte. Acreditació mitjançant documents oficials. Oferta vàlida només a les taquilles de la Plaça del Carme (Tàrrega).
- Carnet Jove: 20% de descompte (màxim 3 entrades per carnet i dia). Oferta vàlida només a les taquilles de la Plaça del Carme (Tàrrega).
- Club TR3SC: 20% de descompte en la compra d'entrades.
- Carnet de les Biblioteques Públiques de Catalunya: 10% Oferta vàlida només a les taquilles de la Plaça del Carme, Tàrrega.

Informació pràctica
- Entrades a la venda a través de www.firatarrega.com.
- Descompte del 20% per a tots els espectacle fins al 6 de setembre.
- Les entrades adquirides a través del web s'hauran de recollir a les taquilles de la Plaça del Carme (Tàrrega) a partir del 7 de setembre i fins 1 hora abans que comenci l'espectacle.
- A partir del 7 de setembre, es podran comprar les entrades també a les taquilles de la Plaça del Carme de Tàrrega.
- Horari taquilles Plaça del Carme: a partir del 7 de setembre, de 17.00 a 21.00 hores. A partir del 10 de setembre, tot el dia.
- Els espais d'actuació no tenen taquilla de venda d'entrades. Les taquilles de Plaça del Carme són l'únic punt de venda d'entrades a Tàrrega.


Comentaris

envia el comentari