Catalunya Diari

Desmantellat un grup criminal que es dedicava al contraban de tabac andorrà

Desmantellat un grup criminal que es dedicava al contraban de tabac andorrà| Redacció - Fotografia: Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sort van detenir el passat 13 d’abril tres homes de 27, 40 i 40 anys, de nacionalitat lituana i veïns de Cadis, com a presumptes autors d’un delicte de contraban de tabac.

Els fets es remunten al mateix dia 13, pels volts de les 14.45 hores. Una dotació de seguretat ciutadana va aturar una autocaravana al terme municipal de Sort ja que un dels seus ocupants circulava sense el cinturó de seguretat posat. El nerviosisme mostrat per part dels homes va fer que els agents escorcollessin l’interior del vehicle, amb el resultat de la troballa de 5.060 paquets de tabac sense el segell timbre de la Hisenda Espanyola. Per aquest motiu, els tres homes van quedar detinguts com a presumptes autors d’un delicte de contraban de tabac.
 
Posteriorment, l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Pirineu Occidental es va fer càrrec de les gestions per tal de comprovar si els detinguts formaven part d’un grup criminal dedicat al contraban de tabac procedent d’Andorra. Les investigacions van confirmar les sospites dels agents, i van relacionar els detinguts amb un grup criminal que es dedicava a portar, de forma il·legal, tabac des d’Andorra fins l’estat espanyol. El preu al mercat del tabac intervingut hauria estat de 20.758 euros.
 
Els detinguts van quedar en llibertat a l’espera de ser citats per declarar en seu judicial.Desmantellat un grup criminal que es dedicava al contraban de tabac andorrà.Comentaris

envia el comentari