Catalunya Diari

Desviats a Reus els primers vols de la temporada amb esquiadors britànics per la presència de boira a Lleida-Alguaire

Desviats a Reus els primers vols de la temporada amb esquiadors britànics per la presència de boira a Lleida-Alguaire| Text i fotografia: ACN

 

El touroperador Neilson ha decidit desviar a l'aeroport de Reus els dos primers vols de la temporada amb esquiadors procedents del Regne Unit que havien d'aterrar a Lleida-Alguaire per la presència de boira a primera hora del dia a l'aeroport lleidatà. 

Es tracta dels vols operats per Thomas Cook procedents de Manchester i Londres, que havien d'aterrar a Lleida-Alguaire a les 8.35 i a les 9.20 hores, amb 205 i 210 passatgs, ers, respectivament. La previsió és que l'altre vol que hauria d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire passades les dues de la tarda, també procedent de Londres i en aquest cas operat per Germania, també es desviï a l'aeroport de Reudesprés que Neilson hagi optat per muntar la seva operativa a Reus per traslladar els esquiadors fins al Pirineu.
 
El director de l'aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra, ha mostrat certa decepció pel fet que són els primers vols amb esquiadors de la temporada.


Comentaris

envia el comentari