Catalunya Diari

Desviats a Reus per segona vegada consecutiva els vols amb esquiadors britànics a causa de la boira a Lleida-Alguaire

Desviats a Reus per segona vegada consecutiva els vols amb esquiadors brità nics a causa de la boira a Lleida-Alguaire| Text i fotografia: ACN

Els tres vols del touroperador Neilson que aquest dimecres havien d'aterrar a l'aeroport de Lleida-Alguaire procedents del Regne Unit han tornat a ser desviats a Reus per segona vegada consecutiva a causa de la boira, tal com va passar la setmana passada amb els primers vols d'esquiadors d'aquesta temporada.

Es tracta dels vols procedents de Manchester i Londres, que havien d'aterrar a Lleida-Alguaire aquest dimecres (dos al matí i un al migdia) i que després estava previst que tornessin amb més passatgers cap a les ciutats d'origen.

En total, aquests desviaments han afectat 1.143 viatgers (585 d'arribades i 558 a les sortides).

Els esquiadors procedents del Regne Unit han estat traslladats en autocar fins al pirineu andorrà.

Fonts del departament de Territori han explicat que la Generalitat de moment descarta canviar el sistema antiboira de l'aeroport de Lleida-Alguaire per un altre més potent ja que suposaria una inversió massa elevada.


Comentaris
Josep Maria Manuel Gelonch
Jo li demanaria al departament de territóri de la Generalitat que ja que aquest aeroport correspón a la Generalitat que tingués el "detall" de instal.lar ja d'una vegada el sistema antiboira a l'aeroport de Lleida-Alguaire i mes quan es l'aeroport mes important i que depén de la Generalitat. O es que volen que ja que esta poc infrautilitzat, si realment el que vol el departament corresponent es acabar-lo d'enfonsar definitivament. Es aixó el que vol realment? Per que si es aixó mes val que plégui el responsable i també que no es fàci dir Generalitat de Catalunya per que sembla que no mira per els interessos de les infraestructures que existèixen a Catalunya i que depenen de la Generalitat.

envia el comentari